Het team en de accommodatie van Riant Equestrian Centre geniet een wereldwijde bekendheid.

Zo is Riant ieder jaar gastheer van diverse nationale en internationale teams, die zich in Beekbergen voorbereiden op de verschillende Wereldkampioenschappen mennen.

Zowel de enkel-,  twee-als de vierspanrijders voelen zich thuis op Riant. Maar ook talloze menners uit o.a. Hongarije, Oostenrijk, Denemarken, Duitsland, Zweden, België, Italië, Spanje en natuurlijk uit Nederland maken regelmatig gebruik van de vele faciliteiten op Riant. De diverse marathonhindernissen, de prachtige dressuur en kegelbanen, de binnen-en buitenmanege, de overdekte stapmolen en aquatainer en vele andere faciliteiten biedt menners, van recreatie tot topsport, alle mogelijkheden voor een gerichte training. Daarnaast maakt Restaurant Foyer Riant het plaatje compleet met uitstekende horecafaciliteiten.
Ieder jaar is Riant gastheer van de Internationale Menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn.
Tijdens dit weekend worden de terreinen van Riant omgetoverd tot internationale tempel van de mensport. Deelnemers uit binnen-en buitenland maken de reis naar Beekbergen om deel te nemen aan dit groots opgezette evenement.Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van het CAI Beekbergen: www.caibeekbergen.nl.
Onze accommodatie staat steeds tot uw beschikking.