Mennen en managen, het sturen of leidinggeven aan medewerkers of … een span paarden.

Om het eigen vermogen van leidinggeven letterlijk zichtbaar te maken wordt in deze workshop de stuurmanskunst van de manager op de proef gesteld. Het talent om te sturen, zowel mensen als paarden is een natuurlijk gegeven. Theoretisch kan iedereen leidinggeven maar in de praktijk komt het toch neer op inventiviteit, anticiperen, luisteren en reageren: interactie. Het samenspel tussen de sturende mens en de paarden geeft inzicht in hoeverre dit talent daadwerkelijk van nature aanwezig is. Om een span op wedstrijdniveau getrainde paarden door bossen, heide en hindernissen te leiden is moed nodig. De krachten die hier spelen zijn enorm.
Onder begeleiding van ex-wereldkampioene Mieke van Tergouw, zelf manager van Paardensportcentrum Riant, krijgen leidinggevenden op een (ont)spannende manier inzicht in hun eigen functioneren op de bok van een wedstrijd-marathonwagen.

Uiteraard worden deelnemers eerst wegwijs gemaakt in de psychologie van het paard. Zij maken kennis met deze tak van paardensport en zullen vervolgens aan den lijve het managen van een span paarden ondervinden!Deze workshop kan al naar gelang de deelname en de wensen in dagdelen of hele dagen worden gehouden. Naast de management men-trainingen organiseren wij samen met Perfect Events diverse activiteiten die uw programma compleet maken. De uitstekende horeca faciliteiten van Restaurant Foyer Riant maken deze activiteiten compleet. 

  • Meerdaagse workshops zijn ook mogelijk.