Het mennen van paarden is een fantastische beleving door de combinatie van training, intuïtie en lef.

Riant Equestrian Centre in Beekbergen biedt u dit spektakel, samen met rust, ruimte, natuur en uitstekende horecafaciliteiten.

Neem de teugels eens in eigen hand…

Mennen van paarden is een fantastische belevenis door de combinatie van training, intuïtie en lef. In de management men-trainingen die u kunt volgen, leert u – onder leiding van wereldkampioene tweespan Mieke van Tergouw en haar team – diverse tactieken en maakt u zich inzichten eigen die u in de dagelijkse praktijk kunt brengen op uw werk of in de privésfeer.

Met deze specifieke men-trainingen biedt Riant u diverse mogelijkheden om een dag uit met medewerkers of kader, duidelijk meer cachet te geven.

Een passende aanvuling

Naast de management men-trainingen organiseren wij samen met Perfect Events diverse activiteiten die uw programma compleet maken:

  • Valkerij Een roofvogel op uw arm geeft een groot gevoel van power, u weet waar u staat.
  • Border Collies Duidelijke communicatie is de sleutel tot succes.
  • Leiderschapsontwikkeling door paarden mennen.
  • Leiderschap,managen, pro-activiteit, leidinggeven, vertrouwen, kaderen en samenwerking in een ongewone omgeving zijn begrippen die naar voren komen. Meer info over deze activiteiten: www.dierenclinics.nl

Fantastische horecafaciliteiten.

  • Restaurant Foyer Riant biedt een sfeervolle ambiance waar u kunt genieten van (h) eerlijke gerechten van de veelzijdige kaart.
  • Het is uniek vergaderen in ‘De Paardenfluisteraar’. Deze vergaderzaal van Riant is geschikt voor groepen tot 80 personen en voorzien van alle office faciliteiten.
  • Maar ook de bijzondere locatie “de Jachthut” biedt legio mogelijkheden.

  • Heeft u andere wensen of ideeën? Bij Riant zijn talloze mogelijkheden bespreekbaar. Vraag daarvoor naar de ‘arrangementen op maat’.

Mieke van Tergouw en haar team stellen hun unieke kennis van paarden en mensport beschikbaar door regelmatig clinics en trainingen te geven. Als u voor uw bedrijf of evenement op zoek bent naar een bijzondere en exclusieve toevoeging, staan zij graag voor u klaar.