Exclusieve Riant Menpaardenpresentatie

Drie open dagen met topkwaliteit

Drie topbedrijven slaan de handen ineen en presenteren vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november tijdens de open dagen de crème de la crème op mengebied.

Chr. Van den Heuvel en zonen Carriages, Vander Wiel Harness en Riant Equestrian Centre zetten gezamenlijk de deuren open. Riant zal voor deze gelegenheid bij Van der Wiel in Hamont-Achel een topcollectie menpaarden presenteren. Daar en in Valkenswaard kunnen menliefhebbers hun hart ophalen.

Exclusief paardenaanbod

Mieke van Tergouw heet u graag welkom tijdens de ‘Riant Menpaardenpresentatie’, aan de Achel-Statie 97, 3930 Hamont-Achel, België. Riant presenteert speciaal voor de open dagen een exclusief aanbod van zes toppaarden. Dit selecte groepje paarden is ter plaatse te bekijken. Op afspraak is het mogelijk de paarden aangespannen te zien. En geïnteresseerden kunnen de paarden ter plaatse proberen. Welke paarden door Riant worden gepresenteerd is nog een verrassing, maar we kunnen wel verklappen dat er een tweespan bij zit dat klaar is voor het allerhoogste niveau. En wilt u nog meer paarden zien? Dan kunt u gelijk een afspraak maken om in Beekbergen de gehele Riant-collectie te bekijken.

Italiaanse avond

Vrijdagavond 3 november nodigt Team Riant u uit voor een gezellige Italiaanse avond van 17.00 tot 21.00 uur. Riant-menner Claudio Fumagalli zal met zijn collega’s Antonio Rigamonti en Matteo Brambilla het koksteam vormen dat voor een heerlijk Italiaans hapje en drankje zorgt.

En verder

Naast dit alles kunt u het hele weekend van alles beleven. Van der Wiel Harness heeft als thema ‘authentieke tweewielige rijtuigen’ en introduceert hun gloednieuwe ontwerp trainingstuigen voor enkel-, twee-en vierspan. De bekende Mr. Stockings is aanwezig met beenbescherming en ook Stako, bekend van onder meer de tuigenwagens, en Plooij hoeden zijn present bij Van der Wiel Harness in Hamont-Achel.

In Valkenswaard is het rijtuigenmuseum geopend en gratis toegankelijk. Bij van den Heuvel kunt u uiteraard het nieuwste op het gebied van rijtuigen vinden en een aantal andere standhouders. Op de route van Hamont-Achel naar Valkenswaard treft u de stallen van Boyd Exell aan. Hij verzorgt op zaterdag 4 november een clinic (vanaf 19.30u entree 5 euro).

Kortom een weekend met veel aanbod dat u niet wilt missen!

🕔 OPENING TIME:

FRIDAY 3rd from 10:00 till 22:00 o’clock

SATURDAY 4rd from 10:00 till 22:00 o’clock

SUNDAY 5rd from 10:00 till 17:00 o’clock