Heodoor en Hertog van Sandor van Vliet hebben in Kronenberg hun beste beentje voor gezet. In de dressuur reed Claudio ze naar de eerste plek met 43,36 strafpunten. Desondanks vond hij dat er nog wel wat punten voor verbetering zijn. In de moeilijke vaardigheidsproef op zaterdag viel er één balletje en kreeg Claudio nog 3,67 strafpunt voor tijdsoverschrijding. Vandaag was de marathon het slotstuk met zeven lastige hindernissen. De paarden pakten super aan. Maar ook bij ons gaat er wel eens iets mis: materiaalpech. Eén panieksluiting aan het t-stukje aan de voorkant van de langboom ging kapot en een geïmproviseerde reparatie bleek niet te werken. Na hindernis 4 zat er niets anders op dan te stoppen. Een tegenslag, maar desondanks was Claudio heel blij met de paarden, ze hebben het super gedaan.

Eerste driester

Voor Sandor van Vliet was zijn wedstrijd met Hapkido Utopia en Heraldo (foto) zeer geslaagd. Het was voor het jonge span de eerste wedstrijd op dit niveau. En ook voor Sandor was het zijn eerste officiële driesterrenwedstrijd. Hij is zeer tevreden over de paarden én over het resultaat: 59,94 in dressuur, slechts één balletje in de vaardigheid en ruim 7 strafpunten voor tijdsoverschrijding en tot slot 19e in de marathon, die heel goed liep. Uiteindelijk 20e overal: een solide debuut.

Felicitatie

Onze hovenier Geert Dijkhof reed in Kronenberg zijn eerste wedstrijd van het seizoen en won vandaag de marathon. Overall won hij de vierde prijs. Wij feliciteren Geert met zijn mooie prestatie.

 

(Foto: Krisztina Horváth)